Blog grid

Basisopleiding procesgerichte ACT

Unieke basisopleiding in procesgerichte ACT. Je leert maatwerk leveren en cliënten te begeleiden naar
duurzame gedragsverandering. Veel aandacht ook voor de persoonlijke ontwikkeling door het vele experiëntiële werk.

Read more →

Leven met trauma – een lichamelijke herinnering

Deze workshop is een mix van theorie, literatuurverwijzingen, gebruik van beeldspraak gegeven door Dr. Marc Van Steenkiste (psychiater) en richt zich op hulpverleners die interesse hebben in mindfulness & compassie bij trauma.

Read more →

ACT bij chronische pijn – een procesgerichte aanpak

In deze workshop laat Roy Thewissen hulpverleners die werken met mensen met chronische pijn en een basisopleiding in ACT hebben gevolgd kennis maken met een procesgerichte wijze van het werken met ACT met mensen met chronische (pijn)klachten.

Read more →

ACT bij persoonlijkheidsstoornissen

Tinne Deboel laat hulpverleners bij mensen met een verstoorde persoonlijkheid die reeds een basisopleiding ACT hebben gevolgd kennis maken met hoe je de ACT-processen kan toepassen in het werken met mensen met een verstoorde persoonlijkheid.

Read more →

ACT bij psychose

Tijdens deze workshop laat Tinne Deboel hulpverleners die aan de slag zijn of willen met ACT bij mensen met een psychotische kwetsbaarheid en reeds een basisopleiding ACT hebben gevolgd kennis maken met hoe je de ACT-processen kan toepassen hierbij.

Read more →

Basiscursus ACT (5 dagen)

Leer de 6 kernprocessen van Acceptance & Commitment Therapy (ACT) toepassen in de klinische praktijk. In 5 dagen beheers jij de kern van ACT en kan je cliënten middels ervaringsgerichte therapie toe laten werken richting psychologische flexibiliteit.

Read more →